1. Internasjonale symposium for kreft-biomarkører i Trondheim

, 16.06.2016-17.06.2016

 

NTNU og HUNT Forskningssenter ønsker onkologer, forskere og andre interesserte i biomarkørfeltet velkommen til dette aller første symposiet for kreft-biomarkører i Trondheim.

Dette symposiet har som mål å gi oversikt og innsikt innen feltet biomarkører i dag, med å koble molekylær innovasjon med klinisk implementering, til nytte for pasientene.

Biomarkører er molekyler i kreftsvulsten eller i blodet som forteller noe om hvordan sykdommen oppfører seg og hvordan den skal behandles. De siste tiårene har det foregått en revolusjon innen dette feltet som gjør man man i dag kan behandle mange kreftsykdommer mer treffsikkert, med mindre bivirkninger, og med bedre resultat.

Flere av de store navnene innen denne utviklingen fra USA, Japan, Kina, Australia og Europa vil presentere sine oppdagelser den 16. og 17. juni 2016 på Kunnskapssenteret ved St. Olavs Hospital.

Tema som vil bli tatt opp er prognostiske markører, diagnostikk av kreft i blodet og kanskje det aller største som har blitt kåret til årets gjennombrudd i kreftforskningen i 2015: immunterapi og markører for denne.

Vi håper at dette møtet vil gi godt utbytte når det gjelder utveksling av ideer og nye relasjoner i vakre omgivelser i Trondheim.

Velkommen!

Gå til eget, eksternt nettsted for informasjon om innlevering av abstract innen 11. mai 2016. Se lenke under

Når og hvor

Dato
16.06.2016-17.06.2016 
Klokkeslett
08:00-17:00 
Sted
Auditorium K11, Kunnskapssenteret, St. Olavs Hospital
 
Arrangør
NTNU, HUNT, HNT 
Kontakt
Konferanseledelse: Oluf Dimitri Røe 

Praktisk informasjon: Alexandra Angeletaki
 
Mer informasjon
Biomarkers Trondheim