Blåbær. Foto.

Kurs og konferanser - spiseforstyrrelser

Her finner du en oversikt over kommende kurs og konferanser vedrørende spiseforstyrrelser, både i regi av RKSF og eksterne arrangører.

Presentasjoner fra RKSFs kurs og konferanser

Her er en oversikt over RKSFs kommende og avholdte kurs og konferanser. Presentasjonene fra RKSFs arrangementer legger vi på arrangementets side, når de er avholdt. Presentasjonene og arrangementssiden blir slettet etter tre år. 

Innføringskurs om spiseforstyrrelserhttps://hnt.no/arrangementer/innforingskurs-om-spiseforstyrrelser-2018-05-24Innføringskurs om spiseforstyrrelserTodagers seminar med fokus på grunnleggende kunnskap og forståelse om SF. Brukerperspektiv, innlegg fra ROS: «Veien ut av en spiseforstyrrelse - hva var til hjelp?"?
Samtidige spiseforstyrrelser og ruslidelser: Hva vet vi? Hva kan vi gjøre?https://hnt.no/arrangementer/samtidige-spiseforstyrrelser-og-ruslidelser-hva-vet-vi-hva-kan-vi-gjore-2018-02-01Samtidige spiseforstyrrelser og ruslidelser: Hva vet vi? Hva kan vi gjøre?Regionalt kompetansesenter for spiseforstyrrelser og Klinikk for rus- og avhengighetsmedisin har gleden av å invitere til konferanse 1. februar 2018
Regional fagdag om spiseforstyrrelser med Josie Gellerhttps://hnt.no/arrangementer/regional-fagdag-om-spiseforstyrrelser-med-josie-geller-2016-11-11Regional fagdag om spiseforstyrrelser med Josie GellerRegionalt kompetensesenter for spiseforstyrrelser (RKSF) seksjon Levanger og seksjon Stjørdal

Kurs og konferanser - eksterne arrangører

11.-12. september 2018, Trondheim

Fra kunnskap til handling - Overvekt og fedme hos barn og unge

12.-14. september 2018, Reykjavik, Island

Nordic Congress on Eating Disorders NEDS (nedsconference.com)

18.-20. oktober 2018, Alpbach, Tirol, Østerrike

Alpbach Kongress Essstörungen (netzwerk-essstoerungen.at)

Fant du det du lette etter?
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.