HELSENORGE
Covid-19

Planlagt undersøkelse eller behandling under koronapandemien

Helse Nord-Trøndelag har fortsatt noen smittevernhensyn som har betydning for forhold knyttet til behandling og undersøkelse. 

Før

Har du luftveissymptomer -  ring oss

Har du nyoppståtte luftveissymptomer ønsker vi at du ringer oss for å avklare om/hvordan timen skal gjennomføres. Telefonnummeret finner du i innkallingsbrevet og på avdelingens nettside. Du kan også ringe sentralbordet på Sykehuset Levanger, tlf. 74 09 80 00 eller Sykehuset Namsos, tlf. 74 21 54 00

Ved tidlig beskjed bidrar du til å holde ventelistene nede. Tusen takk! 

Behov for ledsager?

Du kan ha med deg ledsager hvis det er nødvendig. 

Under

Oppmøtested

I innkallingsbrevet finner du opplysning om ditt oppmøtested. Vi ber deg merke deg hvilken inngang du skal benytte. 

Kart over sykehusområdet

Håndhygiene

Desinfiser hendene dine når du kommer til sykehuset. Bruk nok sprit og desinfiser i minst 20 sekunder.  

Vi oppfordrer til hyppig håndhygiene under hele oppholdet i sykehuset, særlig etter toalettbesøk og etter at du har berørt felles kontaktpunkt som dørhåndtak, heisknapper, gelendre etc., og alltid før inntak av mat og drikke.

Illustrasjon av desinfisering av hender. Grafikk.

Tilsett en god slump hånddesinfeksjonsmiddel i en hånd. Fordel middelet på alle overflater på begge hender, inkludert håndleddene. Når hendene er tørre, er de rene. Illustrasjon: Tegnehanne

Munnbind

Munnbind kan beskytte deg som bruker munnbindet mot smitte via omgivelsene. Munnbind kan også beskytte andre mennesker rundt deg dersom du har luftveissymptomer og bruker munnbind. 

Det er fint om du kontakter avdelingen du har time hos på forhånd dersom du har luftveissymptomer. Vi ber deg bruke munnbind når du møter på time, dersom du har luftveissymptomer.

Etter

Søk om å få dekke reiseutgifter

Du kan ha krav på å få dekket dine reiseutgifter og eventuelt tapt arbeidsfortjeneste for ledsager. Søk om dette ved å sende inn reiseregning via helsenorge.no.

Søk om reisedekning (helsenorge.no)

Kontaktinformasjon

Fant du det du lette etter?