HELSENORGE
Regionalt kompetansesenter for spiseforstyrrelser

Transport og overnatting

Har du lang reisevei? Kanskje du også har behov for overnatting i forbindelse med behandling? Det finnes flere transport- og overnattingsmuligheter. Her får du en oversikt.

Dekorasjon. Grafikk.

Buss, tog og fly

Sykehuset Levanger ligger 650 meter fra Levanger togstasjon og 36 kilometer fra Trondheim Lufthavn Værnes. Du kan også ta buss, som stopper like ved hovedinngangen til sykehuset. 

Pasientreiser anbefaler den nasjonale reiseplanleggeren Entur når du skal planlegge reisen din. Der kan du søke etter reiser og få alternativer basert på hele Norges kollektivtilbud. Du kan også kjøpe sammenhengende billett, til tross for at du bruker ulike transportmidler. Entur finnes både som app og nettside. 


​​​Parkering av bil

Kommer du med bil, er det parkeringsmuligheter på sykehusområdet. Det er mulig å betale kontant, med bankort eller easy:park app på mobiltelefon. Informasjon om dette finner du på parkeringsautomatene.

Kart over sykehusområdet. Grafikk og foto.

Kart over sykehusområdet til Sykehuset Levanger. Foto: Helse Nord-TrøndelagOvernatting

Har du lang reisevei og behov for overnatting i forbindelse med behandling, finnes det flere overnattingsmuligheter.​ 

Rødkløverhuset​ er et rimelig overnattingssted for sykehusets pasienter og pårørende. Det er drevet av sanitetsforeningene i Levanger og ligger 200 meter fra Sykehuset Levanger. Thon Hotell Backlund er et annet overnattingsalternativ, 700 meter fra Sykehuset Levanger. Levanger Camping ligger 500 meter fra sykehuset.

Rødkløverhuset, Sykehuset Levanger

Thon Hotell Backlund (thonhotels.no)

Levanger Camping (levanger camping.no)


Refusjon av reise- og overnattingsutgifter

Du kan ha rett til godtgjørelse for utgifter til reise og overnatting i forbindelse med behandling. Informasjon om dette finner du på nettsidene til Pasientreiser.

Pasientreiser (helsenorge.no)​

Fant du det du lette etter?