For ansatte i Helse Nord-Trøndelag

Covid-19 vaksinedose 3

Det åpnes opp for egenbestilling av tidspunkt for vaksinering. Du må selv passe på at det går minst en uke mellom influensavaksine og covid-19 vaksine og at det har gått seks måneder siden siste covid-19 vaksinedose. 

Covid-19 vaksine

​Hvilken vaksine tilbys?

Vi får også denne gang Comirnaty fra BioNTech, Pfizer.

​Hvem får vaksine når?

Vaksiner til alle som fikk sin 2. dose før sommerferien gis i uke 47 til uke 50. Hvis det ikke blir kapasitet til å rekke alle før jul vil det bli satt opp vaksinasjon i januar. 

Vaksiner til alle som fikk sin 2. dose etter sommerferien gis over nyttår, i uke 9. Mer informasjon kommer når timebøker åpnes for bestilling.

Flere i HNT fikk tilbud om 1. og/eller 2. dose tidligere i egen hjemkommune enn hva HNT kunne tilby. Dose 3 kan bestilles hos HNT uavhengig av hvor tidligere doser er gitt, så lenge det er 6 mnd siden dose 2.

Ansatte som har behov for 1. eller 2. dose kan bestille vaksine selv. HNT har imidlertid ikke tilgang til vaksiner over tid, og kan ikke tilby dose 2 eller 3 for denne gruppen til riktig tidspunkt. Ved behov for ytterligere doser i grunnvaksinasjon må hjemkommune kontaktes for avtale. 

​Når tok jeg covid-19 vaksine sist gang?

Du må selv passe på at det har gått seks måneder siden forrige covid-19 vaksinasjonsdose. 

Du finner dato for din siste vaksinasjon på helsenorge.no, ved å logge inn med bank ID.​​

Hvordan få time til vaksinasjon?

Ingen får innkalling til vaksinasjon, men alle ansatte som er registrert med mobiltelefonnummer får SMS med invitasjon til å bestille seg time til vaksinasjon. 

Pass på at

  • det går minst 1 uke mellom influensavaksine og covid-19 vaksine.
  • det har gått seks måneder siden forrige covid-19 vaksinedose.
  • du mottar e-post som bekrefter din vaksinetime etter at du har lagt inn din timebestilling. Timen er ikke bekreftet før du har mottatt e-post.

Dersom du fikk dose 2 etter sommerferien, slik at det har gått mindre enn seks måneder siden forrige dose, skal du vente med å bestille til nærmere informasjon kommer.  

Teknisk trøbbel?

Det må være registrert et ansettelsesforhold i HNT for å kunne bestille tid for vaksine. ​Fra jobb-PC kreves ingen pålogging. Fra privat PC, nettbrett eller smartelefon kreves det pålogging med bankID for å nå timeboken.  

Ved tekniske problemer kan klinikkenes egne vaksinekoordinatorer kontaktes. De kan hjelpe med å bestille time i timeboken. 

​Tid og sted for vaksiner


Sykehuset Levanger 

  • ​Covid-19 vaksiner settes ved Peisestuen i bygg Arken
  • Vaksinasjonsdager: 25/11, 26/11, 2/12, 3/12, 9/12, 10/12, 16/12, 17/12

Sykehuset Namsos

  • Covid-19 vaksiner settes ved møterom Namsen
  • Vaksinasjonsdager: 26/11, 29/11, 10/12, 17/12

Jeg har glemt tidspunkt for timen min...

Dette finner du ved å ​logge deg inn i timeboka for koronavaksine på nytt. ​​​Trykk på lenka "Klikk her for bestilling av time" inne i timeboka. Du kommer nå til en side med personlig info og tidspunkt for din bestilling.​

Hvordan avbestiller jeg vaksinetime?

Du kan avbestille vaksinetimen din ved å ​logge inn i timeboka for koronavaksine på nytt. 
  1. ​​​Trykk på lenka "Klikk her for bestilling av time" inne i timeboka. Du kommer nå til en side med personlig info og oversikt over dine bestillinger.​
  2. Trykk på det røde krysset i kolonnen "slett bestilling"
Alternativt kan du avbestille vaksinetimen via din klinikks vaksinekoordinator eller via smittevernet i HNT på telefon 90 83 51 03.
Fant du det du lette etter?