DMS Inn-Trøndelag

Steinkjer

DMS Inn-Trøndelag er et medisinsk senter med ti intermediære senger, fire øyeblikkelig hjelp-senger og to kommunale senger forbeholdt palliativ behandling. Pasienter som skrives ut fra sykehus, og trenger videre behandling - får et tilbud her. Senteret ligger i Steinkjer kommune, og er et samarbeid sammen med vertskommunen, Inderøy, Snåsa og Helse Nord-Trøndelag. Sykehuset Levanger har i tillegg en desentralisert dialyseavdeling her, med tilbud mandag, onsdag og fredag.

Fasade DMS Inn-Trøndelag. Foto.
DMS Inn-Trøndelag er lokalisert i fjerde etasje i Innherred Helse og beredskapshus. Foto: DMS Inn-Trøndelag.
Inngangsparti. Foto: DMS Inn-Trøndelag.

Kontaktinformasjon

Besøksadresse
Innherred Helse- og beredskapshus 4. etg., Selmakergata 10 (Kart)
7725 Steinkjer
Telefon
99 09 39 60
mandag - søndag 00:00-24:00

Praktisk informasjon

Kafe

​Det er kafe i andre etasje i Helse og beredskapshuset. 

Åpent 08:00-15:00 alle hverdager.

Offentlig transport

​Du kommer deg til DMS Inn-Trøndelag med ATBs rute 606 (Steinkjer stasjon - Søndre Egge). 

Finn rutetider på atb.no

Parkering

​Det er et stort parkeringsareal foran hovedinngangen ved Helse og Beredskapshuset. Parkeringsavgift på automat eller via app.

Pasientreiser

Hovedregelen er at du får dekket reisen din med en standardsats per kilometer, uansett hvilket transportmiddel du har brukt. Reisen må være lenger enn ti kilometer hver vei, og koste mer enn lokal minstetakst med offentlig transport. For reiser over 300 kilometer dekkes utgifter tilsvarende billigste offentlige transport på strekningen, i stedet for standardsats per kilometer.

Hvis du ikke kan reise med offentlig transport, enten av helsemessige eller trafikale årsaker, kan du ha rett på rekvisisjon til tilrettelagt transport. Ta kontakt med ditt lokale pasientreisekontor på telefon 05515 om du har spørsmål om en tilrettelagt pasientreise.

Les mer om pasientreiser og søk om å få dekket reiseutgifter (helsenorge.no)

Tilbud og tjenester hos DMS Inn-Trøndelag

DMS Inn-Trøndelag tilbyr poliklinisk fysioterapi og gruppetrening for kreft og hjerte- / lungepasienter. Les om dette og de andre tilbudene hos DMS Inn-Trøndelag på Steinkjer kommunes hjemmesider.

DMS Inn-Trøndelag (steinkjer.kommune.no)

Bildediagnostikk, DMS Inntrøndelaghttps://hnt.no/avdelinger/klinikk-for-medisinsk-service/bildediagnostikk-sykehuset-levanger/bildediagnostikk-dms-inntrondelagBildediagnostikk, DMS Inntrøndelag

Fant du det du lette etter?